Úszótábor Pesterzsébeten

A Pesterzsébeti Uszodában a nyári időszakban úszótáborokat és intenzív úszótanfolyamokat szervezünk.

Megtekintem a részleteket

Nyári Táborok Dorogon

A Nipl Stefánia Uszodában a nyári időszakban az úszótáborokat, tematikus táborokat és intenzív úszótanfolyamokat szervezünk.

Megtekintem a részleteket

Kapcsolat

Írjon, vagy hívjon minket! A táborokkal és tanfolyamokkal kapcsolatban kollégáink készséggel állnak a rendelkezésükre!

Megtekintem az elérhetőségeket

Nyári Táborok Pesterzsébeten és Dorogon

Ha 4-16 évesen szeretnél részt venni egy élményekkel teli úszótáborban, itt a helyed! Nálunk nyáron is fejlesztheted az úszástudásodat és az erőnlétedet.

Pesterzsébeten és Dorogon is várunk a nyári táborainkba! A felső menü segítségével válaszd ki a neked megfelelő helyszínt, olvasd el az ismertetőt, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot, hogy kollégánk felvegye veled a kapcsolatot!

Alaptáborok: mindkét helyszínen megtartjuk a klasszikus Úszótáborokat, amelyek az úszófoglalkozások mellett játékot, pihenést, napi két étkezést stb. is tartalmaznak.

Tematikus táborok Dorogon: gazdag kínálattal várunk, választhatsz az Úszó- és Focitábor, Úszó- és Kézilabdatábor, Úszó- és Önvédelmi tábor, Úszó- és Tánctábor, Úszó- és Lovastábor, valamint KreÁlom tábor közül.

Mindegyik tematikus táborban színes programok várnak Rád! A napi egy úszófoglalkozás mellett pedig kipróbálhatsz különböző sportágakat. Gondoskodunk a táborlakók étkeztetéséről is!

Segítünk akkor is, ha kevesebb a szabadidőd! Nyári intenzív tanfolyamainkon már napi egy úszásfoglalkozással is sokat javulhat a tudásod és még másra is marad időd!

Ha a nyári tábor mellett, a tanév közbeni úszótanfolyamok, edzések is érdekelnek, látogasd meg az Új-Hullám SE, vagy az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola honlapját!

NYÁRI TÁBOROK – PESTERZSÉBETEN ÉS DOROGON – 2020. június 15 – augusztus 14-ig!