Új-Hullám Úszóiskola Pesterzsébet

NYÁRI PROGRAMOK

Nyári élmények az Új-Hullám Pesterzsébet Csapatával!

NYÁRI ÚSZÓTÁBOR

Program ideje: 2024. június 24 – augusztus 30. között ( augusztus 19- 23 között SZÜNET)

Helyszín: Pesterzsébeti Uszoda

Korosztály: 4-14 éveseknek

Napközis táborunk hétfőtől – péntekig, reggel 7:30-tól délután 16:00 óráig tart.
Közeleg a nyár, irány a vízpart! Legyen ez a tábor a gyerekek valódi élménye 2024-ben is!
Naponta kétszer (délelőtt és délután) biztosan vízbe ugrunk, és figyelve a gyermek úszásképzettségére, fejlesztjük legjobb tudásunk szerint. Teljesen kezdőtől a haladó csoportig, mindenkinek megtaláljuk a számára legoptimálisabb úszócsoportot.
Emellett idén is játszunk a fák árnyékában, sportolunk és vetélkedünk, a nagyobbakkal kenuzunk, és közben új barátokat szerzünk! 🙂
Már reggel finom falatokkal kínáljuk a gyerekeket, délben Anna és szorgos csapata idén is a legfinomabb meleg ebéddel vár bennünket, délután uzsonnával, gyümölccsel zárjuk a napot.
A péntek pedig a strandolás és kikapcsolódás napja.

15 éve Új-Hullám nyári tábor – várunk idén is!

Napi programok:

Tábordíj:

VILLÁMTÁBOR

Indul az Új-Hullám Villámtábor!

2024. nyarától bevezetjük új szolgáltatásunkat, a nyári táborok 1-3 napos változatát. Azokon a meghirdetett táboros heteinken, ahol szabad helyek maradtak, korlátozott számban lehetőséget adunk akár 1 napos bejelentkezésre is. Első meghirdetett tábor: június 24-28. tábori hét, jelenleg erre a hétre tudunk jelentkezési lehetőséget adni. A jelentkezés módja eltérő a heti táboros jelentkezéstől, minden esetben telefonos vagy e-mail-es egyeztetést igényel, így kérjük keresse Tóth Katalin vezető koordinátort az alábbi elérhetőségeken: 

  • +36 30 205 5251
  • pesterzsébet@uj-hullam.hu

Az Új-Hullám Villámtáborban nem ígérünk 1-2 nap alatt megszerezhető úszástudást, viszont néhány felhőtlen napot érdemes lesz velünk tartania kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A villámtábor napi díja: 12.000 Ft

INTENZÍV ÚSZÓTANFOLYAM

Két héten keresztül, minden hétköznap egy valódi intenzív oktatás, a legjobban Hozzád illő csoportban! Meglátod, erőnléteden és úszástudásodon is sokat fogunk dobni!

A tanfolyamok hétfőtől péntekig 17.00 – 18.00 óra között tartjuk, természetesen csoportbontással.

Teljesen kezdők számára is ajánljuk!

Korosztály: 4-14 éveseknek.

Turnusok:

Intenzív tanfolyam díja:

A táborokra és a tanfolyamokra a 25.000 Ft-os előleget kérjük személyesen az uszodában, vagy a 11705998-21275100 bankszámlaszámra fizessék be, köszönjük!

Több gyermek esetén 5% kedvezmény minden gyermek részvételi díjából. A több gyermekekre szóló kedvezményes ár csak testvérek esetében érvényes!

Információ, regisztráció:

Minden héten garantált élmény!


Szeretettel várunk benneteket:
Az Új-Hullám Pesterzsébet csapata