Új-Hullám Úszóiskola Pesterzsébet

ÚSZÓTÁBOR

Program ideje: 2024. június 24 – augusztus 30. között ( augusztus 19- 23 között SZÜNET)

Helyszín: Pesterzsébeti Uszoda

Napközis táborunk hétfőtől – péntekig, reggel 7:30-tól délután 16:00 óráig tart.

Közeleg a nyár, irány a vízpart! Legyen ez a tábor a gyerekek valódi élménye 2024-ben is!

Naponta kétszer (délelőtt és délután) biztosan vízbe ugrunk, és figyelve a gyermek úszásképzettségére, fejlesztjük legjobb tudásunk szerint. Teljesen kezdőtől a haladó csoportig, mindenkinek megtaláljuk a számára legoptimálisabb úszócsoportot.

Emellett idén is játszunk a fák árnyékában, sportolunk és vetélkedünk, a nagyobbakkal kenuzunk, és közben új barátokat szerzünk! 🙂

Már reggel finom falatokkal kínáljuk a gyerekeket, délben Anna és szorgos csapata idén is a legfinomabb meleg ebéddel vár bennünket, délután uzsonnával, gyümölccsel zárjuk a napot.

A péntek pedig a strandolás és kikapcsolódás napja.

15 éve Új-Hullám nyári tábor – várunk idén is!

Napi programok:

Tábor díj:

A több gyermekre szóló kedvezményes ár csak testvérek esetében érvényes! A jelentkezés az előleg (25.000,-) befizetésével lesz végleges.

Tábori részvételhez szükséges felszerelés: úszódressz/úszónadrág, úszósapka, papucs, törülköző, váltóruha, innivaló, tízórai.

Továbbá a szülőnek nyilatkoznia kell a gyermeke egészségi állapotáról a táborozás első napján! Ezen kívül a Szülőnek a beiratkozásnál, a tábor első napján személyesen le kell adnia a gyermek egészségi állapotáról szóló kitöltött és aláírt nyilatkozatot. A nyilatkozat formanyomtatványát az Úszóiskola bocsátja a Szülők rendelkezésére. Nemcsak egy, hanem több heti turnusra is lehet jelentkezni!

A táborokra és a tanfolyamokra a 25.000 Ft-os előleget kérjük személyesen az uszodában, vagy a 11705998-21275100 bankszámlaszámra fizessék be, köszönjük!