Pesterzsébeten PDF Nyomtatás E-mail

 

ÚSZÓTÁBOR

PESTERZSÉBETI USZODA

 

SZÓRÓLAP MEGTEKINTÉSE

 

 

 

>> JELENTKEZEM A 2016-OS PESTERZSÉBETI ÚSZÓTÁBORBA VAGY INTENZÍV ÚSZÓTANFOLYAMRA! <<

 


 

 

NYÁRI ÚSZÓTÁBOR

 

A Pesterzsébeti Uszoda, Budapest egyik legújabb és legszebb uszodája remek helyszínt biztosít az úszótáborozásra. Az úszásoktatás mellett más sportágakkal is megismertetjük a gyerekeket. A közelben lévő Dunán, szakmai felügyelet mellett, biztonságos hajókban lehetőség nyílik az evezés kipróbálására. A fentiek mellett további szabadidős programokat is szervezünk és a gyermekek étkeztetéséről is gondoskodunk!

Napközis táborunk hétfőtől – péntekig, reggel 7:30-tól délután 16 óráig tart. A gyerekek egész napos felügyeletét testnevelő tanárok, szakképzett edzők-oktatók látják el, akik segítik az öltözést és a hajszárítást is. Minden nap két étkezést biztosítunk, amely kétfogásos meleg ebédet, délután péksüteményt, gyümölcsöt tartalmaz. Minden reggel játékos gimnasztikai bemelegítést tartunk.

Programok: napi két úszófoglalkozás, játékos programok, lehetőség evezésre.

Az úszófoglalkozásokon – tudásszintnek megfelelő – kiscsoportos oktatáson vesznek részt a gyerekek.

Turnusok: június 13-17., június 20-24., június 27-július 1., július 4-8., július 11-15., július 18-22., július 25-29., augusztus 1-5., augusztus 8-12., augusztus 15-19.

Tábor díja: 23.500 Ft/fő/turnus.

A táborok díjai tartalmazzák az étkezések, belépések, oktatások díját, valamint a tábori programokkal kapcsolatos minden egyéb költséget is.

A táborok díjából testvérek esetén 5-5% kedvezményt biztosítunk.

Tábori részvételhez szükséges felszerelés: úszódressz/úszónadrág, úszósapka, papucs, törülköző, váltóruha, innivaló, tízórai. Továbbá a szülőnek nyilatkoznia kell a gyermeke egészségi állapotáról a táborozás első napján!

Ezen kívül, a Szülőnek a beiratkozásnál, a tábor első napján személyesen le kell adnia a gyermek egészségi állapotáról szóló kitöltött és aláírt nyilatkozatot. A nyilatkozat formanyomtatványát az Úszóiskola bocsátja a Szülők rendelkezésére.

Nemcsak egy, hanem több heti turnusra is lehet jelentkezni!

 

 


 

INTENZÍV ÚSZÓTANFOLYAM

 

Kéthetes nyári intenzív úszótanfolyamot hirdetünk meg azok számára, akik időhiány, vagy egyéb ok miatt nem tudnak napközis úszótáborban részt venni, de szeretnék az úszástudásukat fejleszteni, és az erőállapotukat javítani. A gyerekek tudásszintnek megfelelően kis csoportos úszásoktatásban vesznek részt.

A kéthetes intenzív tanfolyamok időpontjai: június 13-24., június 27-július 8., július 11-22., július 25-augusztus 5., augusztus 8-19.

A tanfolyamok hétfőtől péntekig, 10 napon át, naponta 17:00-18:00-ig tartanak.

A további részletekről kérjük, érdeklődjenek Tóth Katalinnál (06 30 205 5251 - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

Intenzív úszótanfolyam díja: 18.000 Ft/fő/10 nap.

 


 

Az uszoda adottságai:
• 90 cm mély, 10x20 méteres tanmedence (31 Celsius fokos vízhőmérséklet)
• 210 cm mély, 8 pályás 33 méteres nagymedence (27 Celsius fokos vízhőmérséklet)
• fedett medencetér
• korszerű öltözők
• az úszástanuláshoz és a gyermekek testi épségének védelméhez szükséges eszközök megléte
• játékos segédeszközök megléte.

 

Koordinátor: Tóth Katalin (06 30 205 5251 – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

Cím: 1023 Budapest, Zodony u. 1.

Az uszoda honlapja: www.esmtkuszoda-pesterzsebet.hu

 

>>Nyári táboros képek megtekintése<<