Menüválasztás

Kedves Szülők!

Azok, akik már regisztráltak a dorogi nyári táboraink egyikére, online kiválaszthatják, hogy gyermeküknek milyen menüt szeretnének ebédre, az adott turnusra. Amennyiben több gyermekkel érkeznek, úgy annyiszor kell kitölteni az űrlapot, ahány gyermek van. Az "A" és a "B" menü nem variálható! A menüváltoztatás jogát fenntartjuk! Az ételek elkészítését és szállítását a dorogi Pizza Casa Luigi biztosítja!

Kérjük, hogy a kívánt heti menüt a kiválasztott turnust megelőző hét csütörtökéig adják le, köszönjük!

A menü igényeket az alábbi turnusokra kattintva adhatják le:

Augusztus 6-10. - Úszótábor, Úszó- és Lovastábor >>

Augusztus 13-17. - Úszótábor >>

Az egész nyárra vonatkozó nyomtatható menülista ide kattintva letölthető!

Ételérzékenység

Felhívjuk a figyelmüket, hogy amennyiben a gyermeke glutén- és, vagy laktózérzékeny minden esetben egyeztessen előre Szabó-Rácz Petrával a +36305453909-es telefonszámon, vagy a jelentkezes@uj-hullam.hu e-mail címen.

A gyermekek ételérzékenységét legkésőbb a tábort megelőző hét szerdáig jelezzék, hiszen számukra más helyről szerezzük be az ételt az elkészítés közben fellépő keresztszennyeződés elkerülése végett. A glutén- és laktózmentes ételek esetében a menü a fentiektől eltér, amely nem válogatható össze. Megértésüket köszönjük!

Mindemellett az ételérzékeny gyermekeknél választható az az opció is, hogy a gyermekek minden nap hozzák magukkal az aznapi ételeiket (tízórai, ebéd, uzsonna), ebben az esetben a tábor árából 1.000 Ft kerül jóváírásra naponta.