ÚSZÓ- ÉS LOVASTÁBOR

Időpontok: július 10-14., július 24-28.

Ismertető:
- 5 éves kortól, óvodásoknak és iskolásoknak (lovagló- és úszástudást nem igényel!),
- 4 lovas foglalkozás: elméleti és gyakorlati lovas oktatás a Piliscsévi Játékparkban,
- napi 1 úszófoglalkozás: úszástudásnak megfelelő csoportban,
- szárazföldi sportfoglalkozások az uszoda területén és a közeli sportcsarnokban,
- játékos vetélkedők, képességfejlesztő foglalkozások.

A tábor helyszínei: Dorog (Nipl Stefánia Uszoda), Piliscsév (Játékpark).

Nyergelj és csobbanj!

Tábor díja: 30.000 Ft/fő/turnus

JELENTKEZEM AZ ÚSZÓ- ÉS LOVASTÁBORBA>>

Táborismertető: Úszó- és Lovastábor

Ismerd meg az Úszó- és Lovastáborunkat! Évek óta ez az egyik legnépszerűbb táborunk, amelyet idén is szeretettel ajánlunk a gyerekeknek! Az alábbi táborismertetőben választ találsz a 10 legfontosabb kérdésre. Jó böngészést kívánunk!

1. Mikor és hol tartjuk a tábort?
Két turnusban, július 10-14., július 24-28. között. Az úszófoglalkozásokat a dorogi uszodában, a lovas programot a Piliscsévi Játékparkban tartjuk.

2. Mennyi hely van még a táborban?
A második turnusra már komoly az érdeklődés, az első időpontban még több szabad helyünk van – ha időben jelentkezel, még tudunk helyet biztosítani!

3. Biztonságos a lovaglás a gyerekek számára?
Biztonságos, hiszen az oktatást lovas szakemberek végzik, akik a gyakorlati részt elkerített helyen, a lovakat futószáron vezetve tartják meg a gyerekeknek.

4. Mi a tábor napi programja?
Minden nap reggel 08.00-kor kezdünk. Hétfőtől-csütörtökig a reggeli gyülekező után autóbusszal megyünk a Piliscsévi Játékparkba, ahol a lovas foglalkozások zajlanak. Ezt követően visszautazunk Dorogra. Ebéd a Petőfi Sándor Általános Iskola ebédlőjében. Ezt követően csendespihenő. majd úszásfoglalkozás, illetve egyéb foglalkozások következnek. A tábor 16.00-ig tart, a gyerekek uzsonnát is kapnak. Pénteken egész nap az uszodában zajlanak az úszó- és sportfoglalkozások.

5. Miért jó ez a tábor a gyerekeknek?
Mert az úszófoglalkozások mellett megismerkednek az ember egyik hű társával, a lóval is. A jól felszerelt Játékparkban ideális körülmények között szerezhetnek új ismereteket és élményeket.

6. Mit kell vinni a táborba?
Tízórait és innivalót(lehetőleg vizet) illetve a szokásos felszereléseket, mint úszónadrág/dressz, tisztálkodó felszerelés, törülköző, sportfelszerelés (sportcipő, póló, nadrág), napszemüveg, sapka, naptej és pulóver. Ha valaki elfelejt naptejet hozni, mi is tudunk adni a gyereknek.

7. Rossz idő esetén mi a program?
Ha szükséges, a pénteki uszodai napot elcseréljük egy piliscsévi napra, illetve a dorogi sportcsarnokban rendezünk sportversenyeket, foglalkozásokat a gyerekeknek.

8. Hány éves kortól lehet részt venni a táborban?
5 éves kortól várjuk az óvodásokat, iskolásokat. A tábori részvétel nem igényel úszó- és lovaglótudást.

9. Mikor lehet jelentkezni a táborba?
Folyamatosan lehet jelentkezni, a helyeket a beérkezett jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani.

10. Kihez fordulhatok további információért?
A Facebook csoportban is választ találhatsz a kérdéseidre, illetve keresheted Kuminka Enikő helyszínvezető koordinátort, a táborok hetében pedig a kijelölt táborvezetőt is.